Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Tau du er mest fornøyd med?»

«Alt. Måten dere gjør ting på. Alt dere gjør sammen me barna. Alt dere utforske og lage me di. Måten dere er på og alle di goe ansatte som ser ungene uansett om di ikje er på den avd, og så mye mere.»

«Måten dere tar ungene me på ting og lar di utforske og prøve alt av lærerikt til sprøe ting. Rett og slett la fantasien løpe fritt. Middager di får være me å lage, tingene dere tar på sparket for det måtte bare utforskes osv. Alle turene og ikje minst Skolespira. Den er det ikje alle bhg som har på den måten dere har det. Kunne sakt så mye mere.»

«Espira Tau tar vare på hvert enkelt individ og gjør sitt for at barna får en kjekk hverdag sammen, både hva lek og kunnskap angår. Espira Tau har et fint uteområde og mange kjekke turmuligheter i nærområdet.»

«What I’m satisfied is that my son is happy every day to ko to the kindergarten.»

«Meget hyggelige og blide ansatte ved Espira Tau barnehage.»

Personvern og cookies